Fullmakt

Har du ett annat elbolag i dag? Vi kan byta elbolag åt dig om du vill. Då kontaktar vi ditt nuvarande elbolag och gör bytet åt dig. För att vi ska kunna byta åt dig, så behöver vi en fullmakt från dig. Fullmakten ska vara på papper och underskriven av dig.

GÖR SÅ HÄR:

Ladda ner vår fullmakt i PDF-format. Fullmakten öppnas i ett nytt fönster. »

 1. Skriv ut fullmakten
 2. Fyll i dina uppgifter
 3. Skriv under fullmakten
 4. Posta fullmakten till oss:
  Helsinge Elhandel
  Box 82
  828 22 Edsbyn
   
  ELLER
   
  Skanna in den ifyllda och underskrivna blanketten och maila den till oss:
  info@helsingeelhandel.se

Vad händer sedan?
När vi fått din fullmakt kontaktar vi din nuvarande leverantör och inhämtar uppgifter om när du kan byta elhandelsbolag. Vi skickar dig en avtalsbekräftelse när bytet är genomfört. Om bytet inte kan ske inom 3 månader så kontaktar vi dig med information om detta.

Vad är en fullmakt?
Ett dokument som ger oss rätten att företräda dig i avslutandet av elavtalet som du nu har.
Tack vare fullmakten som du skickar till oss, så kan vi kontakta ditt nuvarande elbolag och berätta att du vill byta till Helsinge Elhandel. För att fullmakten ska vara giltig så måste den skrivas under  av dig och skickas in till oss via vanlig post eller scannas och mailas till info@helsingeelhandel.se

Mer information
Om du tycker det låter krångligt att byta elbolag, eller du drar dig för att kontakta ditt elbolag – ring oss på 0271-274 50, så kan vi hjälpa dig. På det numret svarar vi på alla frågor som du har kring olika elavtal, priser och villkor.

 

Comments are closed.