Helsinge Elhandel räddar breddsatsningar inom fotbollen

Eljätten gav HuFF nobben – då gick Helsinge Elhandel in och stärkte positionen ytterligare – räddade breddsatsningar på fotboll i Hudiksvall och norra Hälsingland.

Hudiksvalls Förenade Fotbolls omfattande och unika breddsatsningar räddas av Helsinge Elhandel som går in med 100 000 Kr under tre år.
– Eljätten vi först hade kontakt med gav oss nobben trots att de verkligen skulle behöva bättra på sitt rykte/varumärke i våra trakter. Tack vare den lokala aktören Helsinge Elhandel kan vi nu köra på med satsningarna, säger Peter Åhs i HuFF marknadskommitté.

Flera breddprojekt
– I linje med HuFFs vision och mission vill vi få fler att börja spela fotboll och som ett led i det arbetet har vi startat upp ett flertal breddprojekt som vi samordnar, projektleder och försöker finansiera för att bjuda alla andra föreningar på i vårt område, säger ordförande Olle Skoglund.
– Sedan tidigare har Hudiksvalls kommun och några andra partners gått in i satsningen men för att få ihop det enligt plan var vi beroende av fler partners och Helsinge Elhandel blir 2012 års största, nya breddpartner, fortsätter Olle.

Ungdomstro för de egna barnen och ungdomarna
-Vi vill skapa en framtidstro för barn och ungdomar att utvecklas i regionen. Detta är ett steg i rätt riktning, säger Jan Delin, VD för AB Helsinge Elhandel.
Försäljningschef, Malin Eriksson, inflikar:
-Vi kommer att jobba för en lokal profil och vi vill att du alltid skall känna dig välkommen till oss, det ska vara en av flera skillnader jämfört med eljättarna.

Läs mer
Läs artikeln och se bilder från utbildningstillfället 26 aug på helahälsingland här:
http://helahalsingland.se/minsida/1.2873876/1.2879858/1.5045706-helsinge-elhandel-raddar-satsning-pa-utbildningsprojekt

Vi stödjer den lokala idrottsrörelsen
Helsinge Elhandel stöttar fler idrottsföreningar i hela Hälsingland, bland andra BGIF Bandy och (via moderbolaget Elektra) Edsbyns IF Bandy samt via sponsringsavtal med Hagmyrens Travbana, Alfta GIF Handboll och Färila Idrottsförening.

Comments are closed.